Телефон :

+90 535 013 86 59

Історія пляжу Клеопатри в Аланії

знайди будинок свого комфорту

Пляж Клеопатри

Середземноморське узбережжя славиться своїми пляжами. Найвідоміший з них є пляж Клеопатра, який знаходиться в місті Аланія. Пляж названо на честь Грецької імператриці Клеопатри. Згідно з легендою, колись цю місцевість подарував цариці Клеопатрі Римський імператор Антоній. Клеопатра щодня спускалася на пляж, щоб скупатися на схилі фортеці. Від фортеці до пляжу вів тунель. Єгипетська цариця Клеопатра відвідувала Аланію щоразу, коли виходила у плавання Середземним морем.

Пляж Клеопатра відповідає всім критеріям та є володарем Блакитного прапора. Узбережжя, протяжністю 2 км зачаровує своїми дрібним і чистим піском.

Пляж відкритий для місцевого населення та туристів, вхід вільний. Парасольки та шезлонги безкоштовні лише для туристів з готелів, для решти відпочиваючих вони платні. Ви можете задовольнити всі свої потреби в їжі та напоях у стилі фастфуд у пляжних буфетах, які доступні кожні 50 м. Крім того, ви можете зайнятися такими видами активного відпочинку, як парашут, водні лижі, морські велосипеди на човні вздовж узбережжя, а також зайнятися водними видами спорту поза зони купання.

У літній період на пляжі можна зустріти людей з усього світу. Найкращий спосіб розслабитися після цілого дня купання-це помилуватися чудовим заходом сонця на пляжі Клеопатра. Найбільш важливою особливістю пляжу є чиста та прозора вода. Ви можете легко побачити екзотичних риб, що плавають у морі.

ВНП у Туреччині 2022

ВНП у Туреччині 2022. Нові правила у Турецькому законодавстві. Comfort Homes Turkey

Податки у Туреччині

Оренда квартири у Туреччині. Податки для власників житла. Comfort Homes Turkey

Номери екстрених служб Туреччини ​

Номери телефонів екстрених служб Туреччини. Comfort Homes Turkey

Квартири у Туреччині

Квартири з розстрочкою платежу у Туреччині. Comfort Homes Turkey.

Школи у Туреччині

Школи у Туреччині та їх класефікація. Comfort Homes Turkey

Факти про Туреччину

Цікаві факти про Туреччину. Такого ви не знали. Comfort Homes Turkey


Comfort Homes Turkey на Realting.com Анализ сайта - PR-CY Rank