Телефон :

+90 535 013 86 59

Плюси та мінуси купівлі квартири у Туреччині на стадії будівництва

знайди будинок свого комфорту

Квартири у Туреччині

Замислилися над купівлею житла у Туреччині на стадії будівництва, але у Вас є невеликі сумніви. Давайте розбирати разом плюси та мінуси цієї угоди. У Туреччині квартири на стадії будівництва купують не лише іноземці, а й турецькі громадяни. Чому?

Вигідна угода

  • Ви плануєте інвестувати свої кошти у закордонну нерухомість, але у Вас не вистачає всієї суми. Немає проблем. При оформленні договору Ви платите всього від 20-30%, а решту на розстрочку Вам розбивають до закінчення будівництва. Квартири на стадії котловану в Туреччині коштують дешевші, тому після закінчення будівництва Ви можете вигідно продати свою турецьку нерухомість.

Дизайн об'єкту

  • Коли Ваша квартира ще не готова, Ви можете обговорити із забудовником зміну дизайну апартаментів. Наприклад, вибрати плитку на свій смак або поміняти колір кухні. Багато забудовників охоче йдуть на таку угоду з клієнтом.

Безпека угоди

  • Чому важливо вибрати правильного забудовника? Гарантоване фінансове забезпечення – головний фактор, за яким компанія Comfort Homes Turkey відбирає для Вас, дорогі клієнти, забудовників у Туреччині для покупки квартири на стадії будівництва. Щомісячні звіти про будівництво, а також повний супровід клієнта на всіх етапах угоди. Ми працюємо максимально прозоро, тому у наших клієнтів немає питань.

Мінуси

  • Найголовніший мінус, який виділяють наші клієнти, – очікування. Комплекси у Туреччині будуються швидко, приблизно 2 роки. Слід враховувати складність споруди, якщо це просто будинок без інфраструктури, то максимальний термін будівництва трохи більше 18 місяців.

Компанія Comfort Homes Turkey працює тільки з великими забудовниками в Туреччині, які цінують свою репутацію. Звернувшись до нашої компанії, ми підберемо квартиру у Туреччині відповідно до Ваших побажань.

ВНП у Туреччині 2022

ВНП у Туреччині 2022. Нові правила у Турецькому законодавстві. Comfort Homes Turkey

Податки у Туреччині

Оренда квартири у Туреччині. Податки для власників житла. Comfort Homes Turkey

Номери екстрених служб Туреччини ​

Номери телефонів екстрених служб Туреччини. Comfort Homes Turkey

Квартири у Туреччині

Квартири з розстрочкою платежу у Туреччині. Comfort Homes Turkey.

Школи у Туреччині

Школи у Туреччині та їх класефікація. Comfort Homes Turkey

Факти про Туреччину

Цікаві факти про Туреччину. Такого ви не знали. Comfort Homes Turkey


Comfort Homes Turkey на Realting.com Анализ сайта - PR-CY Rank