Telefon :

+90 532 631 72 12

Yapım aşamasında artıları ve eksileri

Hayalinizdeki Evi Bulun

Alanya'da daireler

Türkiye'de yapım aşamasında bir ev almayı düşünüyorsunuz ama bazı şüpheleriniz var. Gelin bu anlaşmanın artılarına ve eksilerine bir göz atalım. Türkiye'de inşaat halindeki daireler sadece yabancılar tarafından değil, Türk vatandaşları tarafından da satın alınmaktadır. Neden? Niye?

İyi anlaşma

Paranızı yurt dışında gayrimenkule yatırmayı planlıyorsunuz ancak yeterli paranız yok. Sorun değil. Sözleşme yaparken sadece %20-30'unu ödersiniz ve kalan tutar inşaat bitene kadar taksitler halinde ödenir. Türkiye'de hafriyat aşamasındaki daireler daha ucuzdur, bu nedenle inşaat tamamlandıktan sonra Türk mülkünüzü karlı bir şekilde satabilirsiniz.

Nesne tasarımı

Daireniz henüz hazır olmadığında, dairenin tasarımını değiştirmek için geliştirici ile görüşebilirsiniz. Örneğin, zevkinize göre bir karo seçin veya mutfağın rengini değiştirin. Birçok geliştirici, müşteriyle böyle bir anlaşma yapmaya isteklidir.

İşlem güvenliği

Doğru inşaatçıyı seçmek neden önemlidir? Garantili finansal güvenlik, Comfort Homes Türkiye'nin siz değerli müşterilerimiz, Türkiye'deki müteahhitler için inşaat halindeki bir daire satın almak için seçmesinin ana faktörüdür.

Aylık inşaat raporları ve işlemin tüm aşamalarında müşterinin tam desteği. Müşterilerimizin herhangi bir sorusu olmaması için mümkün olduğunca şeffaf çalışıyoruz.

Eksiler

Müşterilerimizin öne çıkardığı en önemli dezavantaj beklentidir. Türkiye'de kompleksler hızla inşa ediliyor, yaklaşık 2 yıl. İnşaatın karmaşıklığı dikkate alınmalıdır, sadece altyapısız bir bina ise, maksimum inşaat süresi 18 ayı geçmez.

Comfort Homes Türkiye, Türkiye'de yalnızca itibarlarına değer veren büyük geliştiricilerle çalışır. Firmamıza dönerek, sizin isteklerinize göre Türkiye'de bir daire seçeceğiz.

Türkiye'de oturma izni 2022

Türkiye'de oturma izni 2022. Türk mevzuatında yeni kurallar. Comfort Home Türkiye

Türkiye'de kiralık vergiler

Türkiye'de mülk sahipleri için vergiler. Comfort Homes Turkey

Türkiye acil telefon numaralar

türkiye acil telefon numaralar. 112 arayin. Comfort Homes Turkey

Alanya'da daireler

Yapım aşamasında artıları ve eksileri. Comfort Homes Turkey

Türkiye'deki Okullar

Türkiye'deki Okullar. Comfort Homes Turkey

Türkiye hakkında ilginç gerçekler

Türkiye hakkında ilginç gerçekler. Comfort Homes Turkey


Comfort Homes Turkey на Realting.com Анализ сайта - PR-CY Rank