Telefon :

+90 532 631 72 12

Türkiye'de Coronavirüs

Hayalinizdeki Evi Bulun

Türkiye'de Coronavirüs

Türkiye devleti, ülkesinde yaşayanları koronavirüsten korumak için mümkün olan her şekilde çalışıyor. Birincisi, devlet, büyük bir insan kalabalığının olabileceği tüm sosyal yerleri ziyaret etmeye kısıtlamalar getirdi. Hastalığı kışkırtmamak için tüm eğitim kurumları, anaokulları, barlar, restoranlar, kültür ve spor etkinlikleri süresiz olarak kapatıldı.

İkincisi, ülkenin belediyesi jandarmalara 65 yaş ve üstü vatandaşlara yemek dağıtma talimatı verdi, sadece teslimat ücretsiz bir hizmettir. Sokaklardaki polis yaşlıların kimliklerini veya ikamet izinlerini (pasaport veya oturma izinlerini) kontrol ediyor ve onları evde kalmaları konusunda uyarıyor. Ve bu kişi şehirde 2. kez görülürse para cezasına çarptırılır.

Üçüncüsü, bakkallar 9:00 - 21:00, bazı yerlerde ise 18:00'e kadar açıktır. Ziyaretçi sayısı sınırlıdır. Toplu taşımada yolcu sayısı %50'yi geçmemelidir. İnsanlar virüsün elbette tehlikeli olduğunu anladılar ama panik yapmamalısınız! Mağazaların raflarında çok çeşitli gıda ve hijyen ürünleri var. Maskeler artık ihraç edilmiyor, aslında ülke artık kendi maskesini üretiyor.

Alanya'da Yeni Cuma Pazarı

Alanya'da Yeni Cuma Pazarı açılıyor. Comfort Homes Turkey

Türkiyede deprem

Türkiye'de deprem. Bir sürü zayiat ve yıkım. Comfort Home Türkiye

İstanbul muhteşem

Sevgili İstanbul.  Fotoğraflar için ilk 5 ülkeye girdi. Comfort Homes Turkey

İstanbul mobilya fuarı

İstanbul 2023 mobilya fuarı. Comfort Homes Turkey

Ukrayna ehliyeti Türkiye'de

Ukrayna ehliyeti Türkiye'de geçerlidir. Comfort Homes Turkey

Korvet 'Hetman Ivan Mazepa'

Ukrayna ve Türkiye Haberleri. Korvet 'Hetman Ivan Mazepa'. Comfort Homes Turkey


Comfort Homes Turkey на Realting.com Анализ сайта - PR-CY Rank