Telefon :

+90 532 631 72 12

Ikinci el daire

Hayalinizdeki Evi Bulun

Ikinci el daire Turkiyede

Türkiye'deki yabancı uyrukluların sadece hazır konut aldıkları görüşü yanlıştır. Şu anda Türkiye'de daire alımları yaklaşık %60/40 oranında bölünmüş durumda. İlk durumda alıcılar Türkiye'de hazır daireleri tercih ediyor ve kalan %40'lık kısım temel çukuru aşamasında. Türkiye'deki ikinci el konutlar, bir siteye sahip olmaları koşuluyla, sitelerdeki yeni dairelere kıyasla daha ucuzdur: çekim, konum, yerleşim düzeni ve altyapı.

Türkiye'de pek çok kişi ikinci konutu tercih ediyor, çünkü artık bir daire için iskan almaları gerekmiyor, sadece gayrimenkul ve sayaçları kendi adlarına yeniden kaydettiriyorlar. Türkiye'de ikinci bir daire alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey: borçlar, takyidatlar, ev için iskanın bulunması vb.

Türkiye'de bir ev satın almak istiyorsanız, profesyonellerle iletişime geçin. Comfort Homes Türkiye, mülkün yasal saflığını kontrol etmekle kalmaz, işlemin tüm aşamalarında size eşlik eder. Web sitemizde bir daire bulamadınız mı? Bize yazın, sizin için hayalinizdeki daireyi isteklerinize göre seçelim.

Türkiye'ye uçuşlar

Türkiye haberleri. Novgorod'dan Türkiye'ye direkt uçuşlar. Comfort Homes Turkey.

Turkiye' de COVİD-19

COVID-19'a karşı ilk aşılanan kişi oldu. Comfort Homes Turkey

Altınkale Sivas

Yeni turizm bölgesi Altınkale Sivas. Comfort Homes Turkey.

Türkiye ve Ukrayna

Türkiye ve Ukrayna uçuşlarına yeniden başladı. Comfort Homes Turkey.

Türkiye karantinadan çıkıyor

Türkiye karantinadan çıkıyor. Comfort Homes Turkey.

Türkiye sezonu açılış

Türkiye sezonu ne zaman açacak. Comfort Homes Turkey.


Comfort Homes Turkey на Realting.com Анализ сайта - PR-CY Rank